Nieuwe techniek gebaseerd op unieke kennis van de marktleider

Al sinds 2006 richt VECOS zich op de grote innovators in Het Nieuwe Werken. Deze focus heeft geleid tot diepe inzichten in de veranderingen van het gebruik van kantoorruimte en van opbergruimte in het bijzonder. Deze inzichten zijn gebruikt bij de ontwikkeling van Releezme. 

Releezme is de eerste van een nieuwe generatie locker management systemen voor organisaties die de stap naar Het Nieuwe Werken echt kunnen en willen maken. 

Hieronder vindt u een aantal van de internationale opdrachtgevers die al vertrouwen op de locker management systemen van VECOS.

Deloitte medewerkers kunnen op meerdere locaties dynamische lockers gebruiken. Alle lockers worden beheerd vanuit een centraal managementsysteem. Meer weten over deze case? 
Neem contact met ons op.

Medewerkers van EY kunnen op alle locaties dynamische lockers gebruiken. VECOS zorgt ervoor dat lockers niet worden dubbel gebruikt of geclaimd. Meer weten over deze case? 
Neem contact met ons op.

Capgemini heeft al jarenlange ervaring met Het Nieuwe Werken. De medewerkers van Capgemini staan heel open voor innovatie. De geboekte resultaten zijn inspirerend. Meer weten over deze case? 
Neem contact met ons op