Partners & Integraties

Samen met onze partners worden kantoorgebouwen gerealiseerd waarin organisaties de transitie naar nieuwe en dynamische manieren van werken kunnen maken. 

Kantoorinrichters

Voor het leveren van totaaloplossingen wordt samengewerkt met een internationaal netwerk van kantoorinrichters. Wilt u als kantoorinrichter meedoen? Neem dan contact op.

Value Partners 

Door gegevens vanuit verschillende systemen te combineren, zal de toegevoegde waarde voor gebruikers en beheerders worden vergroot. 

Hieronder vindt u meer informatie over de Value Partners van Releezme en de bijbehorende oplossing:

Mapiq heeft software ontwikkeld waarmee medewerkers slimmer kunnen werken en de kantoorruimte efficiënter kunnen gebruiken. Een app visualiseert álles wat je nodig hebt op een slimme 3D kaart. De app helpt bijvoorbeeld bij het vinden van collega’s en het vinden / boeken van vrije werkplekken en vergaderruimtes. Mapiq heeft ook een integratie met Releezme waarbij alle functionaliteiten van Releezme zijn geïntegreerd in de app van Mapiq. Medewerkers kunnen zo met dezelfde app ook vrije lockers vinden en bedienen. Flexibiliteit en efficiëntie samengebracht in één app voor optimaal gebruiksgemak.

www.mapiq.net

Met MYPUP kunnen medewerkers zelf eenvoudig pakketten ontvangen en versturen op kantoor. Het kan hierbij gaan om persoonlijke bestellingen bij een webshop waarbij het kantoor als afleveradres wordt gekozen. Het kan ook gaan om interne logistiek voor bijvoorbeeld inname en uitgifte van notebooks, telefoons of andere IT middelen. Er is een integratie met Releezme waarbij de lockers kunnen worden gebruikt voor de MYPUP dienstverlening.

www.mypup.nl

Geïntegreerde oplossingen bieden nog meer toegevoegde waarde én gebruiksgemak voor gebruikers en beheerders. Wilt u ook een integratie met Releezme? Neem dan contact op.