Het begint met het juiste slot

Voor Releezme wordt elke kast of locker voorzien van een elektronisch slot van VECOS. Het slot wordt op een veilige manier verbonden met de beheersoftware. Het slot is voorzien van inbraakbeveiliging, LED-verlichting en een mogelijkheid om USB apparaten op te laden. Het slot is er in verschillende uitvoeringen. 

Het slimme slot doet wat het belooft: het is eenvoudig in het gebruik en robuust om een lange levensduur te garanderen. Niet voor niets zijn er al meer dan 150.000 sloten van VECOS in gebruik.

Draadloos bedienbaar

Elk gewenst gebruik is mogelijk

Met de veranderende behoefte om spullen op te bergen in Het Nieuwe Werken is een systeem nodig wat hierin voorziet. Releezme biedt de mogelijkheid om zowel met vaste, wisselende als met team lockers te werken. En deze mogelijkheden kunnen variëren en worden gecombineerd om medewerkers de vastigheid óf de flexibiliteit te bieden die zij nodig hebben om hun spullen op te bergen.

Om op elk moment vrije opbergruimte te kunnen bieden zijn er algoritmes ontwikkeld om het onjuist gebruik van opbergruimte te voorkomen. U bepaalt wat onjuist gebruik is, en Releezme doet de rest.

Innovatie is binnen handbereik

Het kantoorgebouw van vandaag en morgen is meer dan alleen een verzamelplaats voor medewerkers. Het is duidelijk dat de beschikbare kantoorfaciliteiten een onderdeel zijn geworden van aantrekkelijk werkgeverschap en significant bijdraagt aan medewerkerstevredenheid.

Innovatieconcepten zoals Smart Buildings zorgen voor een beter beheersbaar kantoor en faciliteren de medewerker met handige toepassingen. De gegevens vanuit Releezme kunnen (anoniem) worden gebruikt als databron. Routing van medewerkers en gebruik van de opbergruimte kunnen op deze wijze nog verder worden geoptimaliseerd door deze gegevens te integreren met Business Intelligence toepassingen.

Veilig in de cloud

Releezme is beschikbaar als Software As A Service (SaaS). Dit betekent minder IT beheer. Veiligheid van gegevens staat centraal in de architectuur van Releezme. Alle gegevens en communicatie zijn versleuteld. Releezme wordt frequent onderworpen aan ethical hacking. Een geruststellende gedachte.

Natuurlijk wordt voldaan aan de privacy wet- en regelgeving. U bent en blijft eigenaar van uw eigen gegevens. Data wordt niet verkocht aan derde partijen en gebruiksanalyses om het systeem verder te verbeteren worden alleen uitgevoerd met geanonimiseerde data.